• English
    • Türkçe
  • English 
    • English
    • Türkçe
  • Login
Search 
  •   DSpace Home
  • Akademik Arşiv / Institutional Repository
  • Turizm Fakültesi / Faculty of Tourism
  • Search
  •   DSpace Home
  • Akademik Arşiv / Institutional Repository
  • Turizm Fakültesi / Faculty of Tourism
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-10 of 196

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

Turizm işletmelerinde kurumsal sosyal sorumluluk uygulamalarının satın alma niyeti üzerindeki etkileri: turistlere yönelik bir araştırma 

Yorulmazer, Gamze; Doğan, Oğuz (Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Elektronik Dergisi, 2017)
Bu çalışmanın temel amacı, turistlerin Antalya bölgesinde turizm sektöründe hizmet veren konaklama işletmelerinin kurumsal sosyal sorumluluk (KSS) uygulamalarına yönelik algılarını ortaya çıkarmak ve söz konusu uygulamaların ...
Thumbnail

Etik boyutuyla gıda ekosistemi: sorunlar ve ileriye dönük yaklaşımlar 

Başer, Gözdegül; Mutlu, Eda Evla; Öziyci, Hatice Reyhan (4. Uluslararası Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, 2023)
Bu bildiri, karmaşık yapılı gıda ekosisteminin sürdürülebilirlik ve etik boyutları incelemektedir. Gıda ekosisteminin üre tim, tüketim, pazarlama, tarım, hayvancılık ve lojistik gibi farklı alanlarına odaklanarak, her ...
Thumbnail

How does the use of natural sugar alternatives in soft candy manufacturing affect product properties? 

Hacıoğlu, Ahmet; Öziyci, Hatice Reyhan; Karhan, Mustafa (The 3rd International Congress of the Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology, 2023)
Soft candy products are known as popular that can be preferred by consumers of all ages, especially children, due to their attractive appearance, pleasant taste and texture. In recent years, there has been a rapid increase ...
Thumbnail

Konaklama işletmelerine yönelik yapılan çevrimiçi şikayetlerin sosyal ağ analiziyle incelenmesi: Eskişehir örneği 

Doğan, Oğuz; Karasakal, Sezer; Demirel, Altan (20. Ulusal Turizm Kongresi, 2019)
Konaklama sektöründe misafirlerden elde edilen geri dönüşler, özellikle müşteri şikâyetlerinin ve bu şikâyetlere sebep olan unsurların anlaşılmasıyla işletmelerin ürün ve hizmetlerini geliştirmesinde hayati bir öneme ...
Thumbnail

Ethical food entrepreneurship: a review of the literature and a case analysis based on ethical matri 

Başer, Gözdegül; Mutlu, Eda Evla; Ramalhosa, Elsa (IV. Uluslararası Gastronomi, Turizm ve Kültür Çalışmaları Sempozyumu, 2023)
Thumbnail

Smart tourism destination in smart cities paradigm: a model for Antalya 

Başer, Gözdegül; Doğan, Oğuz; Al-Turjman, Fadi (Springer Nature Switzerland AG, 2019)
Smart tourism destination (STD) concept has taken serious attention as a result of the smart city initiatives. Technology connects all organizations, entities, activities, and elements. Tourism is a multidimensional service ...
Thumbnail

Strategic management tool for tourism and hospitality talent metrics competency measurement 

Ceylan, Demet (Resnet 2. Tourism and Hospitality Networking Conference, 2022)
The main contributor of business success in hospitality and tourism sector is the capacity to attract, retain and develop competent employees. Current business environment is recognizing assessment of available and future ...
Thumbnail

Coğrafi işaretli ürünlerin destinasyon markalaşmasındaki rolü 

Çavuşoğlu McKenzie, Çağla (Atlas Akademik Basım Yayın, 2021)
Thumbnail

Turizm ve otel işletmelerinde büyük veri analizi ve yapay zeka 

Unknown author (Detay Yayıncılık, 2023)
Thumbnail

Turizm rehberliği uzmanlaşma eğitiminde farkındalık yaratma: turizm paydaşlarına yönelik bir durum çalışması 

Güven, Aylin; Ünal, Caner; Caber, Meltem (I. Turizm Rehberliği Kongresi, 2018)
Profesyonel turizm rehberlerinin almış oldukları eğitim ve mesleki yaşamları boyuncaedindikleri deneyim, sundukları hizmetin kalitesi üzerinde oldukça etkilidir. Rehberlikte uzmanlaşma eğitimi konusu, ...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • . . .
  • 20

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsTypeABU AuthorWOSScopusPubMedTRDizinErişimThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsTypeABU AuthorWOSScopusPubMedTRDizinErişim

My Account

LoginRegister

Discover

AuthorÜnal, Caner (52)Başer, Gözdegül (44)Doğan, Oğuz (27)Karasakal, Sezer (27)Ceylan, Demet (23)Dursun Cengizci, Aslıhan (23)Caber, Meltem (12)Öziyci, Hatice Reyhan (12)Mutlu, Eda Evla (10)Albayrak, Tahir (9)... View MoreSubjectTourism (23)Turizm (23)Antalya (15)Türkiye (9)Destination image (8)Content analysis (7)İçerik analizi (7)Turkey (7)Akış deneyimi (6)Destinasyon imajı (6)... View MoreDate Issued2022 (43)2019 (32)2021 (29)2023 (29)2020 (23)2018 (22)2017 (10)2024 (4)2016 (2)Has File(s)Yes (109)No (85)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 


|| Library || Antalya Bilim Üniversitesi || OAI-PMH ||

Antalya Bilim Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Müdürlüğü, Antalya, Turkey
İçerikte herhangi bir hata görürseniz, lütfen bildiriniz: acikerisim@antalya.edu.tr

DSpace Repository:


DSpace 6.4-SNAPSHOT

Gemini Bilgi Teknolojileri A.Ş tarafından destek verilmektedir.