• English
    • Türkçe
  • Türkçe 
    • English
    • Türkçe
  • Giriş
Ara 
  •   E-arşiv Ana Sayfası
  • Akademik Arşiv / Institutional Repository
  • Turizm Fakültesi / Faculty of Tourism
  • Ara
  •   E-arşiv Ana Sayfası
  • Akademik Arşiv / Institutional Repository
  • Turizm Fakültesi / Faculty of Tourism
  • Ara
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Ara

Gelişmiş Filtreleri GösterGelişmiş Filtreleri Sakla

Filtreler

Arama sonuçlarını daraltmak için filtreleri kullanın.

Toplam kayıt 12, listelenen: 1-10

  • Sıralama Seçenekleri:
  • İlgililik
  • Başlık Artan
  • Başlık Azalan
  • Yayın Tarih Artan
  • Yayın Tarihi Azalan
  • Sayfa Başına Sonuç:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Küçük Resim

How does the use of natural sugar alternatives in soft candy manufacturing affect product properties? 

Hacıoğlu, Ahmet; Öziyci, Hatice Reyhan; Karhan, Mustafa (The 3rd International Congress of the Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology, 2023)
Soft candy products are known as popular that can be preferred by consumers of all ages, especially children, due to their attractive appearance, pleasant taste and texture. In recent years, there has been a rapid increase ...
Küçük Resim

Etik boyutuyla gıda ekosistemi: sorunlar ve ileriye dönük yaklaşımlar 

Başer, Gözdegül; Mutlu, Eda Evla; Öziyci, Hatice Reyhan (4. Uluslararası Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, 2023)
Bu bildiri, karmaşık yapılı gıda ekosisteminin sürdürülebilirlik ve etik boyutları incelemektedir. Gıda ekosisteminin üre tim, tüketim, pazarlama, tarım, hayvancılık ve lojistik gibi farklı alanlarına odaklanarak, her ...
Küçük Resim

Applicability of recombinant Aspergillus sojae crude mannanase enzyme in carrot juice production 

Gürler, Hilal Nur; Yılmazer, Cansu; Erkan, Selime Benemir; Özcan, Ali; Yatmaz, Ercan; Öziyci, Hatice Reyhan; Karhan, Mustafa; Turhan, İrfan (Journal of Food Processing and Preservation, 2020)
The mannanases can be used for enzymatic maceration in carrot juice in order to increase the extract yield that soluble compounds such as sugars and β‐carotene can easily release. In this study, the effects of microbial ...
Küçük Resim

Eğlenceli bir seyahat anlayışı açısından gastronomi festivallerine bakış 

Öziyci, Hatice Reyhan (Profesyonel Animasyon Yöneticileri Derneği Dergisi, 2019)
Küçük Resim

Seasonal variation of mineral content in some papaya cultivars grown in protected cultivation 

Güneş, Esma; Öziyci, Hatice Reyhan; Gübbük, Hamide (2nd International Congress of the Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology - TURJAF 2021, 2021-10-25)
Papaya can be grown the whole year under subtropical condition in protected cultivation. Protected cultivation is improved yield and quality due to the favorable climatic conditions. Beside the yield and quality, nutritional ...
Küçük Resim

Muz tüketiminin beslenmedeki rolü 

Öziyci, Hatice Reyhan (İnteraktif Muz E-Çalıştayı, 2021)
Sahip olduğu zengin besinsel içeriği muz meyvesini gıda maddelerinin zenginleştirilmesi ve fonksiyonel özellik kazanması için olağanüstü bir besleyici bileşen kaynağına dönüştürmüştür. Meyvenin hem kabuk hem de meyve eti ...
Küçük Resim

What influences the consumers' choice of tropical fruits? 

Öziyci, Hatice Reyhan (International Symposium on Tropical Fruits (ISTF2021), 2021)
New discoveries are very important for the consumers who get tired of old routines and are looking for new tastes. Thus, tropical fruits are amazing alternatives for the who are willing to try different varieties. This ...
Küçük Resim

Efficiency of CaO usage as a pre-clarification adsorbent in aqueous stevia extract 

Hacıoğlu, Ahmet; Öziyci, Hatice Reyhan; Karhan, Mustafa (4th International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET), 2022)
Stevia extract, when untreated, has a dark brown appearance, mainly because of the presence of impurities. CaO nanoparticles are effectively used as an adsorbent to purify the desired chemical compounds, decolorize the ...
Küçük Resim

Quality of different papaya cultivars grown in the greenhouse throughout the year in subtropical regions 

Güneş, Esma; Öziyci, Hatice Reyhan; Gübbük, Hamide (Food Science and Engineering, 2021)
Harvest time is one of the factors affecting postharvest fruit quality. Under the subtropical condition, greenhouse cultivation allows a year-round harvest. However, the crop should meet the quality and the marketing criteria ...
Küçük Resim

Comparative analysis for quality traits of pitaya varieties in protected cultivation 

Öziyci, Hatice Reyhan; Ünlü, Mustafa; Altınkaya, Lokman; Tekin, Ali; Gübbük, Hamide (Springer, 2024)
The study explored the potential of eight new pitaya cultivars for protected cultivation in subtropical climate conditions, comparing yield and fruit characteristics. Two white-fleshed and six red-fleshed cultivars were ...
  • 1
  • 2

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
İletişim | Geri Bildirim
Theme by 
Atmire NV
 

 

Göz at

Tüm E-arşivBölümler & KoleksiyonlarTarihe GöreYazara GöreBaşlığa GöreKonuya GöreTüre GöreABU Yazarına GöreWOSScopusPubMedTRDizinErişimBu BölümTarihe GöreYazara GöreBaşlığa GöreKonuya GöreTüre GöreABU Yazarına GöreWOSScopusPubMedTRDizinErişim

Hesabım

GirişKayıt

Keşif

Yazar
Öziyci, Hatice Reyhan (12)
Karhan, Mustafa (4)Gübbük, Hamide (3)Güneş, Esma (2)Hacıoğlu, Ahmet (2)Altınkaya, Lokman (1)Arslan Kulcan, Aslı (1)Başer, Gözdegül (1)Erkan, Selime Benemir (1)Gürler, Hilal Nur (1)... Daha FazlaKonuSel-42 (2)Tainung (2)Adsorpsiyon (1)Adsorption (1)Agricultural production (1)Anthocyanins (1)Antioksidan aktivite (1)Antioxidant activity (1)Antosiyaninler (1)Arıtma (1)... Daha FazlaYayın Tarihi2021 (4)2019 (3)2023 (2)2020 (1)2022 (1)2024 (1)Mevcut Dosya(lar)Hayır (6)Evet (6)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
İletişim | Geri Bildirim
Theme by 
Atmire NV
 

 


|| Kütüphane || Antalya Bilim Üniversitesi || OAI-PMH ||

Antalya Bilim Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Müdürlüğü, Antalya, Turkey
İçerikte herhangi bir hata görürseniz, lütfen bildiriniz: acikerisim@antalya.edu.tr

E-arşiv@AntalyaBilim:


DSpace 6.4-SNAPSHOT

Gemini Bilgi Teknolojileri A.Ş tarafından destek verilmektedir.