• English
    • Türkçe
  • Türkçe 
    • English
    • Türkçe
  • Giriş
Öğe Göster 
  •   E-arşiv Ana Sayfası
  • Akademik Arşiv / Institutional Repository
  • Turizm Fakültesi / Faculty of Tourism
  • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü / Department of Gastronomy & Culinary Arts
  • Öğe Göster
  •   E-arşiv Ana Sayfası
  • Akademik Arşiv / Institutional Repository
  • Turizm Fakültesi / Faculty of Tourism
  • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü / Department of Gastronomy & Culinary Arts
  • Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Medikal turizm kapsamında hizmet veren sağlık kuruluşlarının sosyal medya kullanım düzeyleri: facebook üzerine bir araştırma

Thumbnail
Göster/Aç
Medikal turizm kapsamında hizmet veren sağlık kuruluşlarının sosyal medya kullanım düzeyleri: facebook üzerine bir araştırma (222.0Kb)
Tarih
2019
Yazar
Yüzbaşıoğlu, Nedim
Doğan, Oğuz
Kocabıyık, Mustafa Said
Üst veri
Tüm öğe kaydını göster
Özet
Medikal turizm hizmetlerine olan talebin giderek artmasına bağlı olarak, sektörde hizmet veren destinasyon sayısı artış göstermiştir. Bu durum, sektörde pay sahibi olmak veya var olan payını artırmak isteyen destinasyonlar arasında sert bir rekabet ortamının oluşmasına neden olmuştur. Söz konusu rekabet çevresinde medikal turizm işletmeleri, potansiyel medikal turistlere ulaşabilmek, sundukları hizmetleri tanıtabilmek ve pazarlayabilmek için yeni araçlar kullanmaya başlamıştır. Bu araçlardan bir tanesi, gelişen teknolojiye bağlı olarak ortaya çıkan, dijital platformlardır. Söz konusu dijital platformların başında, etkin ve etkili bir iletişim aracı olarak adlandırılabilecek, sosyal medya platformları gelmektedir. Medikal turizm işletmeleri sosyal medya platformlarını etkili iletişim ve pazarlama çalışmaları için yoğun bir şekilde kullanmaktadırlar. Bu çalışmada, Türkiye medikal turizm sektöründe faaliyet gösteren JCI akreditasyon belgesine sahip sağlık kuruluşlarının, tanıtım ve pazarlama aracı olarak, sosyal medya hesaplarını ne derece etkin kullandıkları içerik analizi yöntemiyle incelenmiştir. Elde edilen bulgular, sağlık kuruluşlarının sosyal medyayı tam anlamıyla etkin bir şekilde kullanmadıklarını göstermiştir.
Bağlantı
http://hdl.handle.net/20.500.12566/108
Koleksiyonlar
  • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü / Department of Gastronomy & Culinary Arts

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
İletişim | Geri Bildirim
Theme by 
Atmire NV
 

 




sherpa/romeo


Göz at

Tüm E-arşivBölümler & KoleksiyonlarTarihe GöreYazara GöreBaşlığa GöreKonuya GöreTüre GöreABU Yazarına GöreWOSScopusPubMedTRDizinErişimBu KoleksiyonTarihe GöreYazara GöreBaşlığa GöreKonuya GöreTüre GöreABU Yazarına GöreWOSScopusPubMedTRDizinErişim

Hesabım

GirişKayıt

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
İletişim | Geri Bildirim
Theme by 
Atmire NV
 

 


|| Kütüphane || Antalya Bilim Üniversitesi || OAI-PMH ||

Antalya Bilim Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Müdürlüğü, Antalya, Turkey
İçerikte herhangi bir hata görürseniz, lütfen bildiriniz: acikerisim@antalya.edu.tr

E-arşiv@AntalyaBilim:


DSpace 6.4-SNAPSHOT

Gemini Bilgi Teknolojileri A.Ş tarafından destek verilmektedir.