Toplam kayıt 193, listelenen: 41-60

    • Dr. Hülya Örs 

      Ceylan, Demet (Detay Yayıncılık, 2022)
      Örs, Hülya (1947– ) Yüksek Mimar, Turizm Planlamacısı, Şehir ve Bölge Planlamacısı, Akademisyen. TED Ankara kolejinden 1965 yılında mezun olduktan sonra Orta Doğu Teknik Üniversitesinde Mimarlık lisans eğitimini 1971 ...
    • İlhami Ahmet Bozkurt 

      Ceylan, Demet (Detay Yayıncılık, 2022)
      Bozkurt, İlhami Ahmet (1952 – ) Tur Operatörü, Incoming/outgoing Acentası ve STK yöneticisi. Türkiye acentalarının düzenleyici ve denetleyici kurumu olan TÜRSAB’da 1984-1987 dönemi ve 1987- 1989 dönemi yönetim kurulu ...
    • Mehmet Teoman Alemdar 

      Ceylan, Demet (Detay Yayıncılık, 2022)
      Alemdar, Mehmet Teoman (1956 – ) Turizm Eğitimcisi, Otel Yöneticisi. Galatasaray Lisesinden 1977 yılında mezun olmadan önce Maçka Oteli’nde çalışarak turizm sektörüne giriş yapmış, ardından Tepebaşı Etap İstanbul Oteli'ne ...
    • Prof. Dr. Fatma Bike Kocaoğlu 

      Ceylan, Demet (Detay Yayıncılık, 2022)
      Kocaoğlu, Fatma Bike (1945– ) Halk Sağlığı Uzmanı, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitimcisi, Yiyecek İçecek Akademi Direktörü, Dekan, Akademisyen ve Araştırmacı. TED Ankara kolejinden mezun olduktan sonra Hacettepe ...
    • Strategic management tool for tourism and hospitality talent metrics competency measurement 

      Ceylan, Demet (Resnet 2. Tourism and Hospitality Networking Conference, 2022)
      The main contributor of business success in hospitality and tourism sector is the capacity to attract, retain and develop competent employees. Current business environment is recognizing assessment of available and future ...
    • Who really makes the holiday decision: is it the buyer or the seller? 

      Ceylan, Demet; Bilgici, Erhan (Routhledge, 2022)
      Marketing of holiday products and services is a result of joint effort towards identifying the value of the holiday in the eyes of beholder. Understanding how the holiday decision is made impact on the values and expectations ...
    • Antalya Bilim Üniversitesi Turizm Fakültesi 

      Ünal, Caner (Detay Yayıncılık, 2022)
    • Karain Mağarası 

      Ünal, Caner (Detay Yayıncılık, 2022)
    • Sagalassos Antik Kenti 

      Ünal, Caner (Detay Yayıncılık, 2022)
    • Side Tiyatrosu 

      Ünal, Caner (Detay Yayıncılık, 2022)
    • Side Antik Kenti 

      Ünal, Caner (Detay Yayıncılık, 2022)
    • Antalya Soba Müzesi 

      Ünal, Caner (Detay Yayıncılık, 2022)
    • Dokumapark 

      Ünal, Caner (Detay Yayıncılık, 2022)
    • Myra Antik Kenti 

      Ünal, Caner (Detay Yayıncılık, 2022)
    • Kyaneai Antik Kenti 

      Ünal, Caner (Detay Yayıncılık, 2022)
    • Elmalı Müzesi 

      Ünal, Caner (Detay Yayıncılık, 2022)
    • Dereağzı Kilisesi 

      Ünal, Caner (Detay Yayıncılık, 2022)
    • Antalya Müzesi 

      Ünal, Caner (Detay Yayıncılık, 2022)
    • Quality of different papaya cultivars grown in the greenhouse throughout the year in subtropical regions 

      Güneş, Esma; Öziyci, Hatice Reyhan; Gübbük, Hamide (Food Science and Engineering, 2021)
      Harvest time is one of the factors affecting postharvest fruit quality. Under the subtropical condition, greenhouse cultivation allows a year-round harvest. However, the crop should meet the quality and the marketing criteria ...
    • Efficiency of CaO usage as a pre-clarification adsorbent in aqueous stevia extract 

      Hacıoğlu, Ahmet; Öziyci, Hatice Reyhan; Karhan, Mustafa (4th International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET), 2022)
      Stevia extract, when untreated, has a dark brown appearance, mainly because of the presence of impurities. CaO nanoparticles are effectively used as an adsorbent to purify the desired chemical compounds, decolorize the ...