dc.contributor.author | Özkan, Mehmet Semih | |
dc.date.accessioned | 2020-06-01T11:43:30Z | |
dc.date.available | 2020-06-01T11:43:30Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12566/526 | |
dc.description.abstract | Antalya Bilim Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tanıtım ropörtajı | tr_TR |
dc.description.sponsorship | No sponsor | en_US |
dc.language.iso | tur | tur |
dc.publisher | Gastronomi Dergisi | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
dc.subject | Gastronomi ABÜ | tr_TR |
dc.subject | Gastronomy ABU | en_US |
dc.title | Gastronomi dergisi ABÜ tanıtım röportajı | tr_TR |
dc.type | magazineColumn | en_US |
dc.relation.publicationcategory | National publication | en_US |
dc.contributor.abuauthor | Özkan, Mehmet Semih | |
dc.contributor.yokid | 197384 [Özkan, Mehmet Semih] | |