Yazar "0000-0001-9940-570X [Mutlu, Eda Evla]" için Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü / Department of Gastronomy & Culinary Arts listeleme
-
Ethical food entrepreneurship: a review of the literature and a case analysis based on ethical matri
Başer, Gözdegül; Mutlu, Eda Evla; Ramalhosa, Elsa (IV. Uluslararası Gastronomi, Turizm ve Kültür Çalışmaları Sempozyumu, 2023) -
Etik boyutuyla gıda ekosistemi: sorunlar ve ileriye dönük yaklaşımlar
Başer, Gözdegül; Mutlu, Eda Evla; Öziyci, Hatice Reyhan (4. Uluslararası Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, 2023)Bu bildiri, karmaşık yapılı gıda ekosisteminin sürdürülebilirlik ve etik boyutları incelemektedir. Gıda ekosisteminin üre tim, tüketim, pazarlama, tarım, hayvancılık ve lojistik gibi farklı alanlarına odaklanarak, her ... -
Sürdürülebilir turizm kapsamında organik çiftliklere yönelik gönüllü ziyaretçi deneyimleri: WWOOF Türkiye örneği
Doğan, Oğuz; Mutlu, Eda Evla (V. Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi, 2023)Turizm hareketlerine katılan bireylerin zaman içinde beklenti, istek ve ihtiyaçlarındaki değişiklik, farklılaşan turist profili ile karşımıza çıkmaktadır. Günümüz turistleri kendilerine sunulan geleneksel turizm ürünlerinden ...