dc.contributor.author | Başer, Gözdegül | |
dc.contributor.author | Mutlu, Eda Evla | |
dc.contributor.author | Ramalhosa, Elsa | |
dc.date.accessioned | 2024-03-25T12:57:29Z | |
dc.date.available | 2024-03-25T12:57:29Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Başer, G. Mutlu, E. E. & Ramalhose, E. (2023). Ethical food entrepreneurship: a review of the literature and a case analysis based on ethical matrix. IV. Uluslararası Gastronomi, Turizm ve Kültür Çalışmaları Sempozyumu 8-9 Haziran 2023 Çeşme. | en_US |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12566/1995 | |
dc.description | Uluslararası Gastronomi, Turizm ve Kültür Çalışmaları Sempozyumu (4. : 2023 : Çeşme, Türkiye) | tr_TR |
dc.description.sponsorship | No sponsor | en_US |
dc.language.iso | eng | en_US |
dc.publisher | IV. Uluslararası Gastronomi, Turizm ve Kültür Çalışmaları Sempozyumu | tr_TR |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/closedAccess | en_US |
dc.title | Ethical food entrepreneurship: a review of the literature and a case analysis based on ethical matri | en_US |
dc.type | info:eu-repo/semantics/conferenceObject | en_US |
dc.relation.publicationcategory | International publication | en_US |
dc.contributor.orcid | 0000-0002-1450-191X [Başer, Gözdegül] | |
dc.contributor.orcid | 0000-0001-9940-570X [Mutlu, Eda Evla] | |
dc.contributor.abuauthor | Başer, Gözdegül | |
dc.contributor.abuauthor | Mutlu, Eda Evla | |
dc.contributor.yokid | 279246 [Başer, Gözdegül] | |
dc.contributor.yokid | 193167 [Mutlu, Eda Evla] | |