Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorBaşer, Gözdegül
dc.contributor.authorMutlu, Eda Evla
dc.contributor.authorRamalhosa, Elsa
dc.date.accessioned2024-03-25T12:57:29Z
dc.date.available2024-03-25T12:57:29Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.citationBaşer, G. Mutlu, E. E. & Ramalhose, E. (2023). Ethical food entrepreneurship: a review of the literature and a case analysis based on ethical matrix. IV. Uluslararası Gastronomi, Turizm ve Kültür Çalışmaları Sempozyumu 8-9 Haziran 2023 Çeşme.en_US
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12566/1995
dc.descriptionUluslararası Gastronomi, Turizm ve Kültür Çalışmaları Sempozyumu (4. : 2023 : Çeşme, Türkiye)tr_TR
dc.description.sponsorshipNo sponsoren_US
dc.language.isoengen_US
dc.publisherIV. Uluslararası Gastronomi, Turizm ve Kültür Çalışmaları Sempozyumutr_TR
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/closedAccessen_US
dc.titleEthical food entrepreneurship: a review of the literature and a case analysis based on ethical matrien_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/conferenceObjecten_US
dc.relation.publicationcategoryInternational publicationen_US
dc.contributor.orcid0000-0002-1450-191X [Başer, Gözdegül]
dc.contributor.orcid0000-0001-9940-570X [Mutlu, Eda Evla]
dc.contributor.abuauthorBaşer, Gözdegül
dc.contributor.abuauthorMutlu, Eda Evla
dc.contributor.yokid279246 [Başer, Gözdegül]
dc.contributor.yokid193167 [Mutlu, Eda Evla]


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster