ABU yazarı "Başer, Gözdegül" için Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü / Department of Gastronomy & Culinary Arts listeleme
-
Ethical food entrepreneurship: a review of the literature and a case analysis based on ethical matri
Başer, Gözdegül; Mutlu, Eda Evla; Ramalhosa, Elsa (IV. Uluslararası Gastronomi, Turizm ve Kültür Çalışmaları Sempozyumu, 2023) -
Etik boyutuyla gıda ekosistemi: sorunlar ve ileriye dönük yaklaşımlar
Başer, Gözdegül; Mutlu, Eda Evla; Öziyci, Hatice Reyhan (4. Uluslararası Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, 2023)Bu bildiri, karmaşık yapılı gıda ekosisteminin sürdürülebilirlik ve etik boyutları incelemektedir. Gıda ekosisteminin üre tim, tüketim, pazarlama, tarım, hayvancılık ve lojistik gibi farklı alanlarına odaklanarak, her ... -
Smart tourism destination in smart cities paradigm: a model for Antalya
Başer, Gözdegül; Doğan, Oğuz; Al-Turjman, Fadi (Springer Nature Switzerland AG, 2019)Smart tourism destination (STD) concept has taken serious attention as a result of the smart city initiatives. Technology connects all organizations, entities, activities, and elements. Tourism is a multidimensional service ...