Başlık için Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü / Department of Gastronomy & Culinary Arts listeleme
Toplam kayıt 67, listelenen: 65-67
-
Using data mining techniques for profiling profitable hotel customers: an application of RFM analysis
(Tourism Management Perspectives, 2016)This study focuses on profiling profitable hotel customers by RFM analysis, which is a data mining technique. In RFM analysis, Recency, Frequency and Monetary indicators are employed for discovering the nature of the ... -
Üçüncü yaş turizmi kapsamında yapılan çalışmaların bibliyometrik analiz ile incelenmesi
(2023)Bu çalışmada üçüncü yaş turizmi kapsamında uluslararası ve ulusal düzeyde gerçekleştirilmiş olan akademik çalışmaların, bibliyometrik analiz yoluyla incelenmesi amaçlanmıştır. Bu amaç doğrultusunda yapılan taramada WoS ... -
What influences the consumers' choice of tropical fruits?
(International Symposium on Tropical Fruits (ISTF2021), 2021)New discoveries are very important for the consumers who get tired of old routines and are looking for new tastes. Thus, tropical fruits are amazing alternatives for the who are willing to try different varieties. This ...